המחזור השביעי התחיל וכבר בסיום יום המשחקים הראשון יש מוליכה חדשה, לפחות זמנית. מכבי חיפה השלימה מהפך 1:2 נגד מכבי פ"ת ובשל משחק חסר של מכבי ת"א, הירוקים טיפסו למקום הראשון. הפועל ת"א, ששיחקה ללא אנדריאן קרייב מהדקה הרביעית, הצליחה לנצח בסוף 0:1 מפנדל מדויק של עומרי אלטמן. הפועל ר"ג ניצחה 0:2 את הפועל חיפה, 0:1 למכבי נתניה נגד הפועל ק"ש.

נועם שטייפמן חוגג את שער הניצחון (צילום: מועדון הכדורגל של מכבי חיפה)
מכבי פ"ת – מכבי חיפה (2:1) – החיפאים הגיעו לשלמה ביטוח בידיעה שניצחון יעניק להם את המקום הראשון, לפחות עד יום שני. כבר בדקה ה-13 שער יפהפה של אייל אינברום העלה את המלאבסים ליתרון 0:1. למרות שהאורחת המשיכה לתקוף, המחצית הראשונה הסתיימה ביתרון 0:1 כחול. בדקה ה-62 איתן אזולאי השווה ל-1:1 כשנגח כדור קרן ישר לרשת של מאור ארליך. ארבע דקות לאחר מכן נועם שטייפמן השלים את המהפך כשנגח את ה-1:2 לרשת המלאבסית וקבע ניצחון ירוק שהבטיח את המקום הראשון לפחות ליומיים הקרובים.
הפועל ת"א – עירוני טבריה (0:1) – האדומים מתל אביב אירחו את הטבריינים אחרי שניצחו בשני המשחקים הקודמים. כבר בדקה הרביעית אנדריאן קרייב ספג כרטיס אדום ישיר לאחר שבבדיקת ה-VAR זיהו שדרך על רגלו של דוד קלטינס והבולגרי השאיר את המארחת בעשרה שחקנים לשארית המשחק. למרות התקפות חוזרות ונשנות של אליניב ברדה וחניכיו, השער הגיע רק בדקה ה-81 כשכדור עונשין מ-11 מטרים נשרק לזכות האדומים. עומרי אלטמן דייק מהנקודה וקבע ניצחון 0:1 בסיום.
הפועל חיפה – הפועל ר"ג (2:0) – החבורה של חיים סילבס הגיעה אחרי שניצחה במחזור שעבר את מכבי פ"ת למפגש נגד האורדונים, שהובסו 4:0 ע"י בית"ר ירושלים. המחצית הראשונה הייתה שקולה עם העדפה קלה למארחת, אך הסתיימה ללא שערים. בדקה ה-59 דוד אסנקה העלה את האורחת ליתרון 0:1 כשקיבל כדור מגטאצ'ו יבלו מסר לחלוץ והשאיר אותו לבד מול עמית רייף.
מכבי נתניה – הפועל ק"ש (0:1) – היהלומים של רוני לוי חילצו במחזור שעבר תיקו 1:1 מהפועל פ"ת, אך הפעם באו לנצח. במחצית הראשונה, האורחת הצליחה ללחוץ את הצהובים-שחורים אך שתי הרשתות נשארו נקיות לגמרי. בדקה ה-71 ניב גבאי נגע בידו ברחבה הכחולה וכדור עונשין מ-11 מטרים נשרק לזכות המארחת. בדדקה ה-74 מתאוס דאבו דייק מהנקודה הלבנה וקבע ניצחון 0:1.
בני סכנין – הפועל פ"ת (0:2) – אחרי ששמרו על שער נקי בבלומפילד נגד מכבי ת"א, החבורה של יוסי אבוקסיס אירחה את המלאבסים. בדקה ה-30 אחמד סלמן העלה את המארחת ליתרון 0:1 כשבעט לפינה הימנית על סף הרחבה. בדקה ה-74 מת'יו קדג'ו אנים סגר את הסיפור בשער משלו שקבע ניצחון 0:2 בסיום ההתמודדות.

הוסיפו תגובה