המחזור הרביעי בליגת Winner ננעל הערב (שלישי) עם סיומם של שני המשחקים הנותרים. בית"ר ירושלים אירחה וניצחה 1:3 את מכבי פ"ת בבלומפילד, שני בישולים לתומר יוספי. בבראל, עירוני טבריה פגשה את הפועל ירושלים ואחרי שהמארחת הובילה 0:1, הירושלמים הפכו ל-1:2 ושער של זיו מורגן בתוספת הזמן קבע חלוקת נקודות אחרי תיקו 2:2 בסיום.

שון וייסמן חוגג שער ראשון בישראל אחרי יותר משבע שנים (צילום: מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים)
בית"ר ירושלים – מכבי פ"ת | 1:3
אחרי שבמחזור שעבר השיגה את ניצחונה הראשון, החבורה של אלמוג כהן אירחה בבלומפילד את המלאבסים של זיו אריה. בדקה ה-19 הבית"רים עלו ליתרון 0:1 בסיומו של מהלך קבוצתי נהדר בו תומר יוספי בישל לשון וייסמן את השער הראשון שלו בליגה הישראלית הבכירה אחרי יותר משבע שנים. תשע דקות לאחר מכן המארחת עלתה ל-0:2 כשעומר אצילי בעט מקצה רחבה כדור שפגע בחוסה קורטס בדרכו לשער של מאור ארליך. בדקה ה-87 הצהובים-שחורים סגרו את הסיפור כשירדן שועה מצא את סמואל קאלו על סף הרחבה הכחולה והחלוץ כבש את השלישי והעלה את קבוצתו ל-0:3. בדקה ה-89 יואב קורן כבש שער מצמק, אך זה לא הספיק למלאבסים והמשחק נגמר בניצחון 1:3 לבית"ר ירושלים.

ננה גמבלה ואוהד אלמגור, הערב בבראל (צילום: עודד חסין)
עירוני טבריה – הפועל ירושלים | 2:2
שתי הקבוצות נפגשו הערב בבראל כשהן אחרי ניצחון במחזור שעבר. המשחק החל בקצב גבוה עם מצבים מרובים משני צידי המגרש עד שבדקה ה-41 טעות של יונתן ליש עזרה לקייס גאנם להעלות את הטבריינים ליתרון 0:1. שתי דקות בלבד במחצית השנייה הספיקו לירושלמים כדי לחזור למשחק עם שער משווה כשהכובש הוא נדים וארסנה שעלה מהספסל בהפסקה. בדקה ה-77 המהפך הושלם כשאנדרו אידוקו נגח את ה-1:2 לרשת של עידו שרון. כשכבר נראה היה שהמשחק גמור, זיו מורגן השווה חזרה ל-2:2 בדקה ה-92 וכפה שוויון בסיום המשחק.

הוסיפו תגובה