כמו אז: מכבי חיפה הביסה 0:4 במחזור הפתיחה, כמו בעונה שעברה, הפעם את מכבי בני ריינה

אפשר לומר שהחבורה של דייגו פלורס בהחלט הגיעה לליגה עם ניצחון ענק בסמי עופר, איתן אזולאי התבלט מעל כולם כשרשם שני בישולים. הפועל ת"א חזרה לליגת Winner עם מהפך 1:2 בבלומפילד נגד הפועל ק"ש, מהפך 1:2 גם למ.ס. אשדוד נגד הפועל ירושלים

אחרי שהעונה הקודמת סיפקה לנו דרמה שנמשכה עד למחזור הסיום, מחזור הפתיחה של ליגת Winner הבטיח וקיים עם שני מהפכים וניצחון ענק ביום המשחקים הראשון. המחזור יצא לדרך הערב (שבת) ובינתיים המנצחת הגדולה שלו היא מכבי חיפה, שרשמה ניצחון 0:4 ענק נגד מכבי בני ריינה. בבלומפילד, מוחמד אבו רומי כבש ראשון (48') אך פנדל של דניאל דאפה (58) ושער נוסף של סתיו טוריאל (73) קבעו מהפך וניצחון לאדומים. גם מ.ס. אשדוד הייתה בפיגור 1:0 נגד הפועל ירושלים בטדי והצליחה להפוך את התוצאה ל-1:2 משערים של יוג'ין אנסה (54) ואילי טמם (74). שער של פיטר מייקל עשה את ההבדל ועירוני טבריה ניצחה 0:1 את הפועל חיפה.

איתן אזולאי ודולב חזיזה חוגגים ניצחון אדיר, הערב בסמי עופר (קרדיט: מחלקת המדיה של מכבי חיפה)

מכבי חיפה – מכבי בני ריינה (0:4) – הירוקים יכולים לנשום לרווחה אחרי ניצחון ענק במחזור הפתיחה כשהחגיגה התחילה כבר במחצית הראשונה, כשכדור של איתן אזולאי הגיע ישר לראשו של ג'ורג'ה יובאנוביץ' והסרבי נגח את השער הראשון במשחק. בדקה ה-51 עבירה על אזולאי ברחבת האורחת הובילה את גל לייבוביץ' להצביע על הנקודה הלבנה. דולב חזיזה שניגש לבעוט את הפנדל כבש והכפיל את היתרון ל-0:2. בדקה ה-69 איתן אזולאי הוסיף בישול נוסף, הפעם לטריבנטה סטיוארט, שעבר את גד עמוס בדרך לכבוש את השער השלישי של החיפאים. בדקה ה-77 מטיאס נהואל הצטרף לחגיגה כשכבש מתוך הרחבה מכדור רוחב של סוף פודגראנו ומכבי חיפה ניצחה 0:4 גדול.

רוטמן, דאפה ובנימין חוגגים ניצחון ראשון לעונת 25/26 (קרדיט: מחלקת המדיה של הפועל ת"א)

הפועל ת"א – הפועל ק"ש (1:2) – בלומפילד נצבע כולו אדום לקראת משחק החזרה של הפועל ת"א לליגת Winner והאווירה ביציעים חלחלה לכר הדשא ולקצב המשחק. למרות התקפות מרובות משני צידי המגרש, המחצית הראשונה הסתיימה בתיקו ללא שערים. שלוש דקות בלבד לתוך המחצית השנייה, מוחמד אבו רומי כבש את השער הראשון של הצפוניים בעונת המשחקים הנוכחית שהעלה אותם ליתרון 0:1. בדקה ה-58 עבירה על פרננד מאימבו ברחבה הכחולה הובילה את דוד פוקסמן לשרוק לכדור עונשין מ-11 מטרים. דניאל דאפה דייק מהנקודה הלבנה והשווה את התוצאה בבלומפילד ל-1:1. האדומים המשיכו ללחוץ וחטפו את הכדור במחצית המגרש, מה שאיפשר לרועי אלקוקין למסור פס מדויק למחליף, סתיו טוריאל שהשלים מהפך בדקה ה-73 והבטיח ניצחון לעולה החדשה.

אוראל באייה ולני נאנגיס במאבק על הכדור, הערב בטדי (קרדיט: מחלקת המדיה של הפועל ירושלים)

הפועל ירושלים – מ.ס. אשדוד (2:1) – המשחק בטדי נפתח ב-50 שניות לזכר החטופים שנכון לכתיבת שורות אלה נמצאים 687 ימים בשבי חמאס. בדקה העשירית, נגיעת יד של עומר אגבדיש הובילה לכדור עונשין מ-11 מטרים ונדמה היה שהאורחת תעלה ליתרון, אך הצלה של נדב זמיר לפנדל של רועי גורדנה הותירה את התוצאה כפי שהייתה. בדקה ה-38 כדור גובה של סדריק דון מצא את הראש של אנדרו אידוקו, שנגח לרשת של נימצ'יסקי והעלה את הירושלמים ליתרון 0:1, יתרון שנשאר עד המחצית. בדקה ה-54 האורחת חזרה למשחק כשכובש השער הוא יוג'ין אנסה, אחרי שפרץ לרחבה וכבש בבעיטה עוצמתית שלא השאירה סיכוי לנדב זמיר לעצור. בדקה ה-74 כדור שניתז לרגליו של אילי טמם נכנס לרשת כשהקשר בעט מקצה הרחבה היישר לרשת של זמיר ומ.ס. אשדוד ניצחה 1:2 בתום המשחק.

פיטר מייקל, החלוץ שניצח את המשחק, חוגג את שערו (קרדיט: מחלקת המדיה של עירוני טבריה)

עירוני טבריה – הפועל חיפה (0:1) – כשהקבוצות נפגשו בפעם האחרונה בגביע הטוטו, הייתה זו דווקא הפועל חיפה שניצחה 0:1 אבל הליגה היא אופרה אחרת. הקבוצה של אלירן חודדה אמנם שלטה, אבל לא בפער גדול מיריבתה. כשהמחצית הראשונה הסתיימה בתיקו מאופס, המחצית השנייה הייתה קצבית הרבה יותר ובדקה ה-55 יונתן טפר נגח לאחור מתוך הרחבה ומי שהצליח להשתלט על הכדור היה פיטר מייקל, החלוץ של הטבריינים שגם נגח את הכדור לרשת של ניב אנטמן ובכך קבע את תוצאת המשחק, ניצחון 0:1 למארחת.

מחר מכבי נתניה תארח את הפועל ב"ש ובשני, בני סכנין תפגוש את בית"ר ירושלים.

הוסיפו תגובה