פותחים עונה: עונת 2025/26 בליגת Winner יוצאת לדרך

אחרי שהעונה הקודמת נגמרה במותחן והעלתה את הציפיות של כולנו, העונה החדשה כבר בפתח והקבוצות מוכנות לצאת לדרך. מי תהיה אלופת המדינה בסיום העונה?

עונת 2025/26 עומדת לצאת לדרך ביום שבת הקרוב אחרי קיץ מלא ברכש, עזיבות וחילופי מאמנים. הקבוצות כבר ערוכות לפתיחת העונה ונראה שמצפה לנו עונת משחקים מרתקת מאין כמותה. מלבד הפועל פ"ת ומכבי ת"א, כל הקבוצות יישחקו במחזור הראשון.

הפועל ת"א – הפועל ק"ש – האדומים שחזרו לליגה אחרי עונה אחת בלבד בליגה הלאומית, חזרו בקול תרועה עם מסע רכש מחייב והעפלה מרשימה לגמר גביע הטוטו אחרי שניצחו 0:2 את הפועל ב"ש. החבורה של אליניב ברדה רשמה העונה הפסד אחד בלבד וארבעה ניצחונות כשבכולם ספגה שער אחד בלבד. מולה תשחק בבלומפילד הקבוצה של שי ברדה שלמרות הפסדה האחרון למכבי נתניה, הרשימה לאורך כל המפעל ונראה שמצפה לנו משחק מעניין.

הפועל ירושלים – מ.ס. אשדוד – החבורה של זיו אריה בעונה הקודמת אמנם סיימה כמוליכת הפלייאוף התחתון, אך תהיה זכורה לכל הקבוצות כמוקש אחרי שלא עשתה חיים קלים לאף מועדון, גם לא למכבי ת"א במשחק הדירוג בו הפסידה. הקבוצה מעיר הנמל, שהבטיחה הישארות בדקות הסיום של סוף העונה שעברה, תתארח בטדי עם רכשים מבטיחים ומעליהם אחד, חלוץ נבחרת קמרון פלורן באטום.

מכבי חיפה – מכבי בני ריינה – הירוקים מהכרמל כבר פגשו את החבורה של סלובודן דראפיץ', אז זה נגמר בתוצאה 0:2 לגליליים, אבל כולנו יודעים שהליגה זו אופרה אחרת לגמרי. הקבוצה של דייגו פלורס תהיה מרוכזת השנה בליגה אחרי שהודחה לקבוצה הפולנית ואחרי חיזוקים משמעותיים כמו פייר קורנו והשוער גאורגי ירמקוב שחזר מהשאלה, בהחלט מצפה לה עונה מרתקת לפניה. מנגד, מכבי בני ריינה שהתחדשה במאמן ותיק וכבר הראתה ניצוצות חיוביים בגביע הטוטו תתארח בסמי עופר וכמו במפגש הקודם ביניהן, לא תעשה למכבי חיפה חיים קלים.

עירוני טבריה – הפועל חיפה – הטבריינים הצליחו להישאר בליגה בשנה שעברה אחרי שהצליחה לסיים בתיקו נגד מכבי פ"ת ולפי הרכישות החדשות, נראה שלא בתוכניות של הקבוצה להיאבק על הירידה. איתמר שבירו, דניאל גולאני וגיא חדידה הם רק חלק מהרכישות החדשות של אלירן חודדה לקראת העונה, כך שהציפיות עולות כפליים. מולה תשחק הקבוצה של המאמן הטרי, גל אראל שמביא עימו רוח חדשה למועדון, רוח שהעלתה אותם לחצי הגמר של גביע הטוטו ולקמפיין מבטיח. אחרי שבעונה הקודמת הצליחו להעפיל לפלייאוף העליון, נראה שהכרישים לא יסתפקו בפחות מזה.

מכבי נתניה – הפועל ב"ש – היהלומים התחדשו הקיץ בבעלים חדש ואיתו רוח של שינוי. בעונה הקודמת, החבורה של יוסי אבוקסיס הצליחה לסיים בפלייאוף העליון ולהיות תחרותית לאורך כל העונה, כולל ניצחונות משמעותיים למאבק האליפות וביניהם הניצחון 1:2 בדקות הסיום נגד היריבה במחזור הפתיחה, הפועל ב"ש. הדרומיים יגיעו למרים נתניה במטרה אחת והיא לפתוח את העונה ברגל ימין עם ניצחון ראשון. מחזיקת גביע המדינה ומחזיקת גביע אלוף האלופים אמנם הודחה מאירופה, אך עם רכשים טובים והפקת לקחים נראה שמצפה לנו קבוצה שתגיע רחוק מאוד העונה.

בני סכנין – בית"ר ירושלים – בני סכנין, שהצליחה לגבור על מ.ס. אשדוד בדו קרב פנדלים במשחק הדירוג ביניהן, התחדשה במאמן חדש בדמות שרון מימר, שועל ותיק ומנוסה בליגה ועם רכישות חדשות שיכולות לשנות את התמונה בליגה לחלוטין. מולה תשחק בית"ר ירושלים שניצחה 0:5 את הפועל חיפה בחצי גמר גביע הטוטו, ניצחון שהותיר רושם על כל שאר קבוצות הליגה והצהיר כוונות. הקבוצה של ברק יצחקי נראתה נהדר לפני תחילת העונה וללא ספק תתברג בצמרת.

המשחק בין הפועל פ"ת למכבי ת"א נדחה בעקבות פלייאוף הליגה האירופית בו משחקים הצהובים.

הוסיפו תגובה