איזה משחק חמודי: שער ובישול לכנעאן בניצחון 0:2 של הפועל ב"ש נגד הפועל פ"ת

אחרי שני משחקים ללא ניצחון, החבורה מהדרום חזרה לנצח הערב (ראשון) באצטדיון שלמה ביטוח. מוחמד אבו רומי (53') וחמודי כנעאן (57') כבשו, אלופת המדינה עלתה זמנית למקום השלישי. מחר - הדרבי התל אביבי

המחזור הרביעי בליגת Winner החל הערב (ראשון) במוצאי ראש השנה והפגיש בין הפועל פ"ת להפועל ב"ש, שניצחה 0:2 בסיום ההתמודדות. אחרי מחצית ראשונה ללא שערים, מוחמד אבו רומי (53') וחמודי כנעאן (57') עשו את ההבדל כשכבשו וניצחו את המשחק עבור הבחורים של קוז'וך, אחרי שני משחקים ללא ניצחון.

מוחמד אבו רומי, חמודי כנעאן ופורסון אמנקווה חוגגים ניצחון (צילום: מועדון הכדורגל הפועל באר שבע)

הפועל פ"ת – הפועל ב"ש (2:0) – שתי הקבוצות נפגשו בשלמה ביטוח שבפתח תקווה אחרי שבמחזור שעבר נחלו הפסד, המארחת ממכבי חיפה ואילו האורחת הפסידה למכבי ת"א. במחצית הראשונה, האורחת שלטה בכדור ואף הצליחה לסכן את שערו של עומר כץ מספר פעמים, אך הגנת המלאבסים עמדה בלחץ והמחצית הסתיימה ללא שערים. במחצית השנייה הדרומיים פתחו בסערה וכבר בדקה ה-53 חמודי כנעאן המחליף מצא את מוחמד אבו רומי ברחבה ושחקן הכנף כבש את ה-0:1. ארבע דקות בלבד לאחר מכן, כנעאן עבר מתפקיד המבשל לתפקיד הכובש כשהעלה את קבוצתו ל-0:2. האורחת הייתה קרובה מספר פעמים לכבוש את השלישי, אבל החבורה של רן קוז'וך הסתפקה ב-0:2 בסיום.

המחזור ימשיך מחר עם המשחקים הבאים: הפועל חיפה נגד בני סכנין, הפועל ר"ג נגד מכבי נתניה, הפועל ק"ש נגד מכבי חיפה והמשחק המרכזי מבלומפילד, שם מכבי ת"א תארח את הפועל ת"א לדרבי של העיר. בשלישי, עירוני טבריה תארח את הפועל ירושלים ובית"ר ירושלים תשחק נגד מכבי פ"ת.

הוסיפו תגובה