גביע הטוטו
ליגה לאומית

מ.ס. קריית ים העפילה לגמר גביע הטוטו אחרי ניצחון 3:4 בדו-קרב פנדלים נגד הפועל ראשל"צ

בסיומו של משחק ללא שערים, החבורה של מאור סיסו תחגוג הלילה את ההעפלה לגמר גביע הטוטו אחרי שניצחה את הקבוצה מעיר היין בדו-קרב פנדלים. מכבי פ"ת ניצחה 1:2 את מכבי הרצליה במשחקי הדירוג, מכבי יפו הביסה 0:3 את הפועל עפולה, ניצחון 2:4 בפנדלים גם להפועל נוף הגליל נגד מ.ס. כפר קאסם

חצי הגמר הראשון ומשחקי הדירוג בגביע הטוטו של הליגה הלאומית שוחקו הערב (חמישי) ומ.ס. קריית ים התקרבה לתואר ראשון לעונה כשניצחה 3:4 את הפועל ראשל"צ בפנדלים אחרי משחק שהסתיים בתיקו ללא שערים.

גיא סנקר ואוצ'ה אוצ'ואצ'י בקרב על הכדור, הערב בנס ציונה (צילום: שחר גרוס)

הפועל ראשל"צ – מ.ס. קריית ים (0:0, 4:3 אחרי דו-קרב פנדלים) – המחצית הראשונה של חצי הגמר הייתה שקולה עם התקפות מצד לצד, ולמרות שהכתומים היו קרובים לעלות ליתרון המחצית הסתיימה ללא שערים. הקצב ירד במחצית השנייה וקריית ים שלטה רוב הזמן בכדור, אך גם במחצית השנייה לא הובקעו שערים והמשחק הלך לדו-קרב פנדלים שבסיומו מ.ס. קריית ים ניצחה 3:4 והעפילה לגמר גביע הטוטו.

מכבי הרצליה – מכבי פ"ת (2:1) – במשחק על המקומות החמישי-שמיני המלאבסים שלטו וכבר במחצית הראשונה עלו ליתרון בדקה העשירית משער של סמואל אוסו וקבעו 0:1 במחצית. בדקה ה-66 אמיר אלטורי הכפיל את היתרון מבישול של חוסה קורטס ומכבי פ"ת עלו ל-0:2. בדקה ה-80 ההרצליינים הצליחו לצמק ל-2:1, אך לצערם זה לא עזר ומכבי פ"ת ניצחה 1:2 בסיום.

מ.ס. כפר קאסם – הפועל נוף הגליל (1:1, 4:2 אחרי דו-קרב פנדלים) – אחרי מחצית ראשונה פושרת ללא שערים, בדקה ה-55 כפר קאסם עלתה ראשונה על לוח התוצאות עם ה-0:1. בדקה ה-70, החבורה של אורי גוטמן השוותה את התוצאה ל-1:1. אחרי ש-90 הדקות הסתיימו ללא הכרעה, הקבוצות עברו לדו-קרב הפנדלים שם הפועל נוף הגליל ניצחה 2:4.

הפועל עפולה – מכבי יפו (3:0) – המשחק באצטדיון עפולה התחיל בלחץ של הבולגרים על שערו של סהר חסון, לחץ שתורגם לשער ראשון במחצית הראשונה, תוצאת המחצית 0:1 למכבי יפו. הקבוצה של אלון זיו המשיכה בלחץ והכפילה את היתרון ל-0:2. בדקה ה-85 סגרה את הסיפור עם השער השלישי וניצחה 0:3 גדול.

חצי הגמר בין הפועל רעננה לבני יהודה ת"א ישוחק ביום שני הקרוב כשהמנצחת תפגוש את מ.ס. קריית ים בגמר.

הוסיפו תגובה